Összetétel: 
cukor,  glükóz szirup,  ivóvíz,  növényi zsír (kókusz,  hidrogenizált pálmamag),  módosított keményítő (burgonyakeményítő),  sűrítőanyag (xantángumi),  égkék ételfesték (glicerin,  propilénglikol,  színezék E133),  emulgeálószer E551,  aroma,  tartósítószer (kálium-szorbát),  savanyúságot szabályozó anyag (citromsav)
Felhasználási javaslat: 
Torta burkoláshoz,  figurák és egyéb cukrászati díszítő munkák készítéséhez. 
Allergén információk: 
Allergéneket nem tartalmaz. 
A kék Smartflex tortaburkoló massza segítségével nemcsak finom,  de káprázatos tortákat készíthetsz! 
A fondant massza könnyen nyújtható és simítható,  így akár kezdő háziasszonyok is bátran nekiláthatnak a tortaburkolásnak. 
 
Könnyen formázható,  fondant  kiszúrók segítségével gyönyörű tortadíszeket készíthetsz belőle! 
Amellett,  hogy ez a kiváló minőségű fekete fondant massza könnyen nyújtható,  nem ragad és nem szakad,  rugalmas,  finom vaníliás íze van. 
 
1 kg tortaburkoló massza 1 db nagyobb torta (26-28 cm-es kerek vagy A4-es méretű szögletes torta) burkolásához elég.  (Így egy kicsi maradni fog belőle. ) Vagy beburkolhatsz vele 2 db kisebb (16-18 cm átmérőjű) tortát. 
A kék Smartflex tortaburkoló massza használata tortaburkoláshoz: 
Egy szilikon nyújtólapot előkészítünk.  Megszórjuk étkezési keményítővel . 
A tortaburkoló masszát kézzel átgyúrjuk rajta. 
Fondant nyújtó segítségével kb.  1 cm vastagságúra nyújtjuk.  Tetejét megszórjuk kevés étkezési keményítővel és fondant simítóval tükörsimára egyengetjük.  Majd ismét kicsit nyújtjuk és ismét kicsit egyengetünk rajta.  Ezt addig ismételjük,  amíg a tortaburkoló el nem érte a kívánt vastagságot (3-5 mm). 
A kinyújtott fondant masszát sodrófára tekerjük és a torta szélétől indulva óvatosan a krémmel bevont tortára tesszük,  ügyelve arra,  hogy elegendő kinyújtott fondant massza jusson a torta oldalára is. 
A torta közepétől indulva símító segítségével körkörös mozdulatokkal sima felületet alakítunk ki a tortán.  Kezünkkel óvatosan a torta oldalához igatítjuk a kinyújtott fondant masszát. 
A lenyúló részeket levágjuk. 
A kék Smartflex tortaburkoló massza tárolása: 
Javasolt tárolás:  16-23 ? C hőmérsékleten,  fénytől védett,  száraz helyen. 
A megmaradt fondant masszát légmentesen,  az eredeti csomagolásába (zacskóba és vödörbe is) visszazárva tárold
Nem kell hűtőbe tenni! 
  	Jelenlegi ára: 1 999 Ft
  	Az aukció vége: 2099-01-01 00:00  .      
2019. április 27., szombat
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése