Rapunzel Bio agar-agar por 60g
Az agar-agar-t elsősorban a japán konyhában kezdték hasznosítani, levesek sűrítéséhez és desszertek elkészítéséhez.
Az agar-agar-t tengeri vörösmoszatokból nyerik ki, és növényi sűrítő- gélképző és stabilizáló anyagként ismert, de alkalmazzák kozmetikai célokra is (pl. szemránckrémekben, szappanokban).
Felhasználási javaslat: az agar-agart szobahőmérsékleten el kell keverni vízben, majd legalább 90 fokra kell hevíteni, hogy bekövetkezzék
a zselésedés.
Ezt követően hozzá lehet keverni a megkötni kívánt ételhez.
Adagolás: 1 csapott teáskanál 1/2 l folyadékhoz.
Átlagos tápérték a termékben:
Energia
775 kJ/192 kcal
Zsír
0, 3 g
- amelyből telített zsírsavak
0, 3 g
Szénhidrát
10 g
- amelyből cukor
0, 5 g
Rost
70 g
Fehérje
2, 0 g
Só
3, 13 g
Jelenlegi ára: 2 681 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .
2017. július 28., péntek
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése